Saimaalle rennolla tunnelmalla!

 

ankkurimatkat

Lähde rennolle risteilyllä lähivesille. Risteilyt suuntautuvat lähisaaren poukamaan, ankkuroidutaan ja nautitaan saunan lämmöstä - sekä pulahdetaan uimaan Saimaaseen. Tässä on hyvä hetki myös grillata. Tämä on oikea irtiotto arjesta kauniin Saimaan ympäröimänä. Maisemat ovat mitä hienoimmat.

Risteilyllä käytössänne kaksi SUP-lautaa. Mikäli kaipaatte enemmän aktiviteettimahdollisuuksia katsokaa lisää yhteistyökumppanimme Tuplakasin sivuilta.

Varaa!

Satamajuhlat

Risteilyjen lisäksi voit vuokrata lauttaa laiturissa tapahtumatilaksi. Laiturissa on mahdollisuus viettää juhlia, kokoustaa, saunoa ja uida. Lautan ollessa laiturissa maksimi henkilömäärä on 20 henkeä.

Varaa!

Majoitus

Saunalautta on mahtava kelluva huvila! Majoitu mukavasti Imatran venesatamassa. Heti lautan vierestä pääset upealle Lammassaaren luontopolulle, jonka varrella on myös grillaus- ja uimapaikkoja. Kävelymatkan päässä myös ravintolapalveluita, sekä Imatran Kylpylä palveluineen.

Lautalla on petipaikat 6 hengelle. Majoituksen yhteydessä sauna ja grilli ovat vapaassa käytössäsi. Hintaan kuuluu myös petivaatteet, keittiön varusteet, pyyhkeet ja pesuaineet. Lautalla myös ilmalämpöpumppu viilennystä varten.

Huom. Majoituksen yhteydessä muiden kuin majoittujien oleskelu lautalla kielletty, ilman erillistä sopimusta.

Majoituksen yhteyteen mahdollista varata risteily. Voit myös vuokrata SUP-lautoja, kanootteja taikka vesijetin ym. (Tuplakasi). 2 kpl SUP-lautoja vapaassa käytössä majoituksen yhteydessä.

Voit varata majoituksen Airbnb- tai Booking-palvelusta:

Kokoukset

Saunalautta Sisu on kelluva kokouspaikka. Uudessa ympäristössä ideat avautuvat ja kaikki viihtyvät varmasti. Kokoustaa voidaan satamapaikalla tai vaihtuvilla maisemilla risteillen. Varhainen kevät ja myöhäinen syksy ovat myös upeita hetkiä kokoustaa Saimaalla - lautan lämmitys takaa viihtyvyyden myös kylmällä säällä!

Varaa!

Jotain muuta?

Kaikki on mahdollista! Ota yhteyttä niin räätälöidään paketti juuri Teidän tarpeisiin.

Varaa!

-

-