Saimaalle rennolla tunnelmalla!

 

Risteilyt ja ankkurimatkat

Lähde rennolle risteilyllä lähivesille. Suunnitellaan reitti ja mahdolliset lisäpalvelut ja irrotetaan köydet! Risteillään lähisaareen, ankkuroidutaan ja nautitaan saunan lämmöstä - sekä pulahdetaan uimaan Saimaaseen. Tämä on oikea irtiotto arjesta.

Samalla on mahdollista vaikka kalastaa tai jopa sukeltaa omilla välineillä. Voidaan myös vuokrata SUP-lauta tai vesijetti mukaan, joten tekemistä riittää rajattomasti. Katso lisää aktiviteettimahdollisuuksista yhteistyökumppanimme Tuplakasin sivuilta.

Risteilylle on mahdollista ottaa mukaan maks. 12 henkilöä.

Varaa!

Satamajuhlat

Risteilyjen lisäksi voit vuokrata lauttaa laiturissa tapahtumatilaksi. Laiturissa on mahdollisuus viettää juhlia, kokoustaa, saunoa ja uida. Lautan ollessa laiturissa henkilömäärä on maks. 20 henkeä. Laiturialueelle on mahdollista vuokrata myös palju tai muita aktiviteetteja.

Varaa!

Majoitus

Saunalautta on mahtava kelluva huvila! Huvila voidaan ajaa poijuun läheiseen saaren (Haapasaari) tai pitää kotisatamassa Imatralla. Lautalla on petipaikat 6 hengelle. (Majoituksen yhteydessä muiden kuin majoittujien oleskelu lautalla kielletty, ilman erillistä sopimusta.)

Haapasaaren poijussa pääset todella rentoutumaan arjesta täydessä omassa rauhassa. Haapasaaren poijut ovat vain lautan käytössä, eikä muita veneitä ole naapurissa. Voit vuokrata majoituksen yhteyteen SUP-lautoja, kanootteja taikka vesijetin (Tuplakasi). Myös pieni vene käytössäsi (saari majoituksessa), millä voit kierrellä lähiympäristöä. Voit käydä vaikka kalalla, taikka käydä syömässä Imatran venesataman ravintoloissa. Lautan siirrot tapahtuvat henkilökunnan toimesta. Sinä voit keskittyä rentoutumiseen.

Majoituksen yhteydessä sauna ja grilli ovat vapaassa käytössäsi. Hintaan kuuluu myös petivaatteet, keittiön varusteet, pyyhkeet ja pesuaineet.

Voit varata majoituksen myös Airbnb-palvelusta: airbnb.com/h/houseboatsisu

Varaa!

 

Kokoukset

Saunalautta Sisu on kelluva kokouspaikka. Uudessa ympäristössä ideat avautuvat ja kaikki viihtyvät varmasti. Kokoustaa voidaan satamapaikalla tai vaihtuvilla maisemilla risteillen. Varhainen kevät ja myöhäinen syksy ovat myös upeita hetkiä kokoustaa Saimaalla - lautan lämmitys takaa viihtyvyyden myös kylmällä säällä!

Varaa!

Jotain muuta?

Kaikki on mahdollista! Ota yhteyttä niin räätälöidään paketti juuri Teidän tarpeisiin.

Varaa!

-

-