Saimaalle rennolla tunnelmalla!

 

Risteilyt ja ankkurimatkat

Lähde rennolle risteilyllä lähivesille. Suunnitellaan reitti ja mahdolliset lisäpalvelut ja irrotetaan köydet! Risteillään vaikka lähisaareen, ankkuroidutaan ja nautitaan saunan lämmöstä - sekä pulahdetaan uimaan Saimaaseen. Tämä on oikea irtiotto arjesta.

Samalla on mahdollista vaikka kalastaa tai jopa sukeltaa omilla välineillä. Voidaan myös vuokrata SUP-lauta tai vesijetti mukaan, joten tekemistä riittää rajattomasti.

Risteilylle on mahdollista ottaa mukaan maks. 12 henkilöä.

Varaa!

Satamajuhlat

Risteilyjen lisäksi voit vuokrata lauttaa laiturissa tapahtumatilaksi. Laiturissa on mahdollisuus viettää juhlia, kokoustaa, saunoa ja uida. Lautan ollessa laiturissa henkilömäärä on maks. 20 henkeä. Laiturialueelle on mahdollista vuokrata myös palju tai muita aktiviteetteja.

Varaa!

Majoitus

Saunalautta on mahtava kelluva huvila! Huvila voidaan ajaa haluttuun paikkaan Saimaalla tai pitää kotisatamassa Imatralla. Lautalla on petipaikat 6 hengelle.

Loistava kohde on noin puolentoistatunnin risteilymatkan päässä sijaitseva Satamonsaari, jonka ainutlaatuinen suojaisa laguuni kutsuu viettämään unohtumatonta saarilomaa.

Voit varata majoituksen myös Airbnb-palvelusta: airbnb.com/h/houseboatsisu

Varaa!

 

Kokoukset

Saunalautta Sisu on kelluva kokouspaikka. Uudessa ympäristössä ideat avautuvat ja kaikki viihtyvät varmasti. Kokoustaa voidaan satamapaikalla tai vaihtuvilla maisemilla risteillen. Varhainen kevät ja myöhäinen syksy ovat myös upeita hetkiä kokoustaa Saimaalla - lautan lämmitys takaa viihtyvyyden myös kylmällä säällä!

Varaa!

Jotain muuta?

Kaikki on mahdollista! Ota yhteyttä niin räätälöidään paketti juuri Teidän tarpeisiin.

Varaa!

-

-