Saimaalle rennolla tunnelmalla!

 

Ankkurimatkat

Lähde rennolle risteilyllä lähivesille. Risteilyt suuntautuvat lähisaaren poukamaan, ankkuroidutaan ja nautitaan saunan lämmöstä - sekä pulahdetaan uimaan Saimaaseen. Tässä on hyvä hetki myös grillata. Tämä on oikea irtiotto arjesta kauniin Saimaan ympäröimänä. Maisemat ovat mitä hienoimmat.

Risteilyllä käytössänne kaksi SUP-lautaa.

Kuvaaja: Saimaa Geopark, Arto Hämäläinen

SATAMOSAARI

Matkataan kohti yhtä Saimaan kauneimmista saarista. Satamosaari on suojaisa, laguunimainen paikka, jonne on mukava pysähtyä lautalla. Saari on suosittu retkikohde ja siellä on hyviä kävelypolkuja, joita pitkin on helppoa tutustua saareen. Sinne on myös rakennettu liikkumista helpottavia kulkuväyliä.

Tähän risteilyyn on varattava vähintään 5 tuntia. Lautalla ajo saareen vie edestakaisin yhteensä noin neljä tuntia, jolloin jää tunnin verran aikaa tutustua saareen. Jo matkalla voi kuitenkin nauttia kauniista Saimaasta ja matkan aikana voi myös saunoa. Välillä voidaan myös pysähtyä uintia varten.

 

Varaa!

Satamajuhlat

Risteilyjen lisäksi voit vuokrata lauttaa laiturissa tapahtumatilaksi. Laiturissa on mahdollisuus viettää juhlia, kokoustaa, saunoa ja uida. Lautan ollessa laiturissa maksimi henkilömäärä on 20 henkeä.

Varaa!

Majoitus

Saunalautta on mahtava kelluva huvila! Majoitu mukavasti Imatran venesatamassa. Heti lautan vierestä pääset upealle Lammassaaren luontopolulle, jonka varrella on myös grillaus- ja uimapaikkoja. Kävelymatkan päässä myös ravintolapalveluita, sekä Imatran Kylpylä palveluineen.

Lautalla on petipaikat 6 hengelle. Majoituksen yhteydessä sauna ja grilli ovat vapaassa käytössäsi. Hintaan kuuluu myös petivaatteet, keittiön varusteet, pyyhkeet ja pesuaineet. Lautalla myös ilmalämpöpumppu viilennystä varten.

Huom. Majoituksen yhteydessä muiden kuin majoittujien oleskelu lautalla kielletty, ilman erillistä sopimusta.

Majoituksen yhteyteen mahdollista varata risteily. 2 kpl SUP-lautoja vapaassa käytössä majoituksen yhteydessä.

Voit varata majoituksen Airbnb- tai Booking-palvelusta:

Kokoukset

Saunalautta Sisu on kelluva kokouspaikka. Uudessa ympäristössä ideat avautuvat ja kaikki viihtyvät varmasti. Kokoustaa voidaan satamapaikalla tai vaihtuvilla maisemilla risteillen. Videotykki ja wifi takaavat onnistuneen kokouksen. Varhainen kevät ja myöhäinen syksy ovat myös upeita hetkiä kokoustaa Saimaalla - lautan lämmitys takaa viihtyvyyden myös kylmällä säällä! Kokous päivä on mahdollista päättää rentouttavaan sauna- ja uimishetkeen Saimaalla.

Voit tilata myös kelluvan kokouspaikkamme Holiday Club Saimaan satamaan. Kokouspäivään on myös mahdollista yhdistää risteily. Saunalautta on myös mukava lisä erillaisiin kesätapahtumiin.

 

Virkistyspäivät / TYKY

Kauttamme vaivattomasti unohtumaton ja elämyksellinen virkistyspäivä yrityksellenne tai muulle porukalle.

Päivän voi aloittaa esimerkiksi Atreenalin seikkailupuistossa. Valitse sopivan haasteellinen rata ja kiipeile kauniin luonnon keskellä ystävien kanssa.

Vai tekisikö mieli lähteä kiertämään Saimaan rantoja ja metsiä maastopyörillä. Voitte aloittaa kierroksen esimerkiksi Lammassaaren poluilta tai suunnata muille valmiiksi merkatuille retkeilypoluille.

Aktiviteetin jälkeen on mukava saapua Sisulle rentoutumaan. Lautalla teitä odottaa lämmin sauna ja maistuva ateria. Päivän toinen elämys kohti Saimaata voi alkaa.

Kauttamme voitte tilata valmiin paketin sisältäen haluamanne aktiviteetin, ruokailun ja risteilyn. Suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva päivä.

OTA YHTEYTTÄ!

Lasten synttärit

Jos haluat päästä helpolla syntymäpäiväjärjestelyissä, vietä ne Sisulla. Nämä syntymäpäivät jäävät varmasti mieleen. Järjestämme kaiken puolestasi. Lautalla voit soittaa haluamaasi musiikkia tai katsoa vaikka elokuvaa valkokankaalta. Käytössänne on myös kaksi sup-lautaa. Lautta laiturissa synttäreiden ajan.

Perus synttäripaketti sisältää:

  • Lautan siivouksen ja koristelun
  • Saunan
  • Herkut: jäätelön, mini donitsit, karkit, sipsit, juomat.
  • Pikkupitzat tai makkarat grillistä
  • Astiat ja aterimet
  • Max 10 lapselle ja 2 vanhemmalle. Uimataito suotavaa.

Synttäreiden kesto 2,5h.

Myös mahdollista muokata haluamanne paketti. Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan mahtavat juhlat.

Hinta 300€ sis alv.

OTA YHTEYTTÄ

Jotain muuta?

Kaikki on mahdollista! Ota yhteyttä niin räätälöidään paketti juuri Teidän tarpeisiin.

Varaa!